Lavvo

(3 varer)

En lavvo er mer enn bare et telt. Med sin høye takhøyde og plass til så vel kamin som bål, tilbyr lavvoen en alternativ måte å campe på. Her har vi samlet lavvoer, samt en rekke tilbehør som kan gjøre opplevelsen din i lavvoen mer enn trivelig. I tillegg til lavvoer finner du også telt som er konstruerte med lavvoen som inspirasjon, slik som Bergans hyllede Wiglo LT4-telt som er et stabilt og holdbart familietelt for fire personer. Ta en kikk på vårt sortiment og gjør deretter bestillingen din direkte her på hjemmesiden.

Samles rundt bålet

En av de fremste fordelene med lavvoen er at det finnes mulighet for ild med kamin eller bål i den. Dette gjør at du kan lage mat, tørke klær og varme opp teltet enkelt og samtidig skape et koselig innemiljø hvor du kan sitte med venner eller familie rundt bålet og fortelle historier. Lavvoen er det soleklare valget for deg som leter etter mer enn tak over hodet – lavvoen er både en samlingsplass og et rom i seg selv.

Riktig underlag

En lavvo passer for de aller fleste typer av underlag, så lenge det går an å feste plugger godt i marken. Derfor kan den være vanskelig å bo i over lengre perioder på for eksempel høyfjellet der det finnes risiko for sterk konstant vind og der underlaget stort sett består av stein. Også i den ytre skjærgården kan det være vanskelig å reise en lavvo, så der anbefaler vi i stedet et selvstående kuppeltelt som bare trenger noen få plugger i marken.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!