Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Tunneltelt

(141 varer)

Å dra på telttur er en utmerket måte å komme vekk fra sivilisasjonen og nærmere naturen på for nye opplevelser og eventyr. Det finnes i dag en rekke ulike varianter av telt å velge mellom, og tunnelteltet er en av de klassiske modellene som aldri ser ut til å gå ut på dato. Det er en enkel og stabil modell som her på Outnorth finnes i størrelser fra én opptil hele seks personer. Her finner du flotte og pålitelige tunneltelt fra noen av de ledende produsentene som Hilleberg, Outwell, The North Face, Fjällräven og Jack Wolfskin. Ta en kikk på vårt sortiment av tunneltelt og sørg for at du finner et telt som passer til det miljøet du skal telte i og den aktiviteten du skal utføre.

Fordeler med tunneltelt

Tunnelteltet passer godt for deg som har tenkt å bruke det på lange turer ettersom det tilbyr god plass i forhold til hva det veier. Det er også god plass i forteltet til bagasje og eventuell matlaging. Tunnelteltet er enkelt å slå opp med unntak av at det krever flere festepunkter enn for eksempel kuppeltelt, hvilket gjør at det kan være vanskelig å få opp på steinete barmark eller på bergarter.

Telte med familien

Å telte med familien kan være en fantastisk opplevelse og gi hele familien glade minner for livet. Se dog til at dere skaffer dere et ordentlig telt med god plass for så vel store som små. Mange av de moderne teltene har for eksempel flere rom inne i teltet, noe som gir dere mulighet til å dele opp teltet i en barne- og voksenavdeling. Det er også mulig å få telt med vindu, hvilket muliggjør innendørsaktiviteter på en bedre måte.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!