Sykkelvogner

(22 varer)

Sykkelvogn – perfekt til den moderne barnefamilien!

Sykkelvogner er ikke bare praktiske når du skal storhandle og hente barna – det er også bedre for miljøet og helsen din enn en vanlig bil! Finn en sykkelvogn som passer til deg og barna dine i vårt store utvalg av populære sykkelvogner fra kjente merker som bl.a. Thule.

Her gjør sykkelvogner en stor forskjell

Du kommer helt sikkert til å bruk for en sykkelvogn om du:
  • Foretrekker å ta sykkelen når du skal hente og levere barna dine
  • Vil unngå at barna dine skal være nødt til å kjempe seg hjemover med små sykler på store veier
  • Skal på sykkelferie med små barn, stor bagasje eller begge deler
  • Ønsker høy sikkerhet og komfort når du sykler med mer enn ett barn

Sykkelvogner med høy komfort og sikkerhet

Sykkelvognen er en stor hit når du har små barn som skal hentes og leveres innenfor en overskuelig avstand. De praktiske hengerne har nemlig høy komfort og sikkerhet for deg og barna dine. Flere sykkelvogner kan også tas av sykkelen og brukes som en sportsvogn når du har lyst til å gå eller løpe en tur med barnet ditt. Så lenge du har sykkelvognens tredje hjul med i bagasjerommet, så tar det bare en brøkdel av et sekund å konvertere sykkelvognen til en joggevogn!

Velg den rette sykkelvognen til deg og familien din

De aller fleste nordmenn betrakter kjøpet av en sykkelvogn som litt av en investering. Om du vil være sikker på at sykkelvognen lever opp til alle forventninger og behov, så anbefaler vi her på Outnorth.no derfor alltid at du er spesielt oppmerksom på:
  • Størrelse: Jo større sykkelvognen er, desto flere barn kan sitte komfortabelt i den. Mange synes det er praktisk å ha plass til minst to barn i sykkelvognen, siden det gjør det mulig å ta med venner eller matvarer med hjem fra SFO.
  • Vekt: Jo større vogn, jo tyngre er den – ikke minst for at det blir plass til flere barn. Gå etter en sykkelvogn som du er sikker på at du klarer å sykle med og undersøk om den kan holde den samlede vekten til barna dine.
  • Sikkerhet: Alle sykkelvognene våre er selvsagt sikkerhetsgodkjent og utstyrt med sikkerhetsseler. Når det er sagt, så øker også sikkerheten enormt når du velger en robust sykkelhenger med nett og regntrekk som beskytter mot regn og småstein.

    For optimal sikkerhet på sykkelen bør både du og barna alltid ha på dere sykkelhjelmer når dere sykler eller sitter i sykkelvognen.

Sykkelvogner til sykkelturer og jobb

Skal du og familien på en lengre sykkeltur, så er det selvsagt at dere bør investere i en sykkelhenger der det er plass til all bagasje, telt og sykkeltilbehør. Vet du allerede nå at dere skal sykle i variert terreng og på små veier, så er det lurt å kjøpe en mindre sykkelvogn og evt. et par solide sykkelvesker til turen. Sykkelhengeren er også helt perfekt om du jobber som sykkelbud eller lignende. Når du har funnet en sykkelvogn eller –henger som passer deg og dine barn, så er det enkelt å bestille den hos Outnorth.no. Vi betaler selvsagt for frakten om du bestiller for mer enn 999 kr!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!