Sykkelstativ

(21 varer)

Kjøp sykkelstativ - ta med sykkelen på tur

Det å reise på tur er utrolig gøy, enten man tar bilen eller beina fatt. Noe av det som gir den største frihetsfølelsen er å pakke bilen og reise ut i naturen. Hvis du i tillegg har mulighet til å ta med deg sykkelen din som en del av turutstyret ditt når du er ute å reiser, så kan dette være en fantastisk måte å oppleve naturen på. Ikke bare kan det bidra til å holde reisekostnadene nede, men du får god mosjon og du kan oppleve steder du ikke kommer til med bilen.

Men for å kunne transportere sykkelen din på en sikker måte, så anbefaler vi på Outnorth.no at du skaffer deg et sykkelstativ til bil av høy kvalitet. Her på denne siden kan du finne sykkelstativer til tak og bakpå med plass til opptil 4 sykler, samt en rekke tilbehør som gjør transporten enklere og sikrere. Sjekk ut vårt utvalg i dag.

Hva slags sykkelstativer finnes der ute?

Det finnes flere forskjellige typer sykkelstativer på markedet, sånn at man alltids kan finne et sykkelstativ som passer den bilen man har og de behovene man har. Det finnes for det første sykkelstativer til alt fra en eller to sykler og opp til 4 sykler, sånn at hele familien kan ha med seg syklene sine dersom man ønsker det.

De tre mest vanlige typene sykkelstativer er:

Tips til valg av det rette sykkelstativ

Det er mange som er i tvil om hvilket sykkelstativ man skal velge. Det er mange av oss som sykler aktivt, og mange som bare sykler en gang i blant - og selv om man kanskje har mye proft og godt sykkelutstyr, så er det ikke så mange som har erfaring med sykkelstativer og hvordan man tryggest og best mulig kan frakte de når man er på tur. Vi gir de deg derfor her våre beste tips til valg av sykkelstativ:

Hvilken type sykkelstativ skal jeg velge?

Det de fleste er i tvil om er om hvorvidt man skal kjøpe sykkelstativ til tak eller til baksiden når man skal velge ut sykkelstativ. Vi gir deg derfor fordelene på hvert enkelt type sykkelstativ her:

Sykkelstativ til taket:

Sykkelstativ på hengerfestet:

Sykkelstativ på bakluken

Kjøp sykkelstativet ditt på nett

Vi håper du nå føler deg litt tryggere på valg av sykkelstativ. Vi hos Outnorth.no ønsker å kunne tilby deg det beste utvalget av turutstyr og alt du trenger til dine utendørsaktiviteter. Derfor kan du nå i fred og ro enkelt få et overblikk over vårt store sortiment av sykkelstativer i beste kvalitet. På den måten kan du finne det som passer akkurat deg og dine behov.

Du finner en masse god informasjon om alle våre produkter ved å klikke deg inn på produktet. Når du bestiller ditt nye sykkelstativ på nett, vil du helt enkelt få det levert hjem til deg. Og har du spørsmål angående hvilket sykkelstativ som passer best for deg? Da er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!