Takstativ

(10 varer)

For deg som har bil og ofte drar ut på mindre utflukter eller bilferier, er takstativ et essensielt tilbehør for å underlette pakking i tillegg til å være en sikker oppbevaring. Her kan du finne takstativ for de fleste bilmodeller. De som vi tilbyr har en bredde på 120, alternativt 127 centimeter, og et beskyttende gummibelegg som beskytter bilens ytre fra slitasje. I tillegg til takstativene kan du også finne praktiske kajakkstativ som er spesielt designede for å underlette transport av kajakker på bilens tak.

Grunnlaget for smidig transport

Thules takstativ fungerer som grunnlag for mange av transportløsningene som du kan montere på bilen, slik som skistativ, sykkelstativ, takbokser eller kajakkstativ – produkter som du kan finne her hos oss på Outnorth. Med et takstativ på bilen har du en svært fleksibel transportløsning der du enkelt og smidig kan bytte mellom ulike tillegg og applikasjoner. Samtlige tillegg fra Thule fungerer på alle takstativ som du finner her, og de er enkle å montere selv uten verktøy. Har du spørsmål knyttet til takstativ eller annen type redskapstransport, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss via kundetjenesten.

Riktig takstativ til din bil

Alle takstativ passer dessverre ikke på alle biler. Hvis du går inn på Thules hjemmeside og klikker deg videre til deres kjøpeguide, kan du søke på din bil for å finne ut av hvilke taktstativ som passer til akkurat den modellen. Har du vanskeligheter med å finne informasjon om hvilket stativ som passer til din bil, kan du også gi en lyd direkte til oss, så kan noen av våre eksperter forsøke hjelpe deg med å finne riktig stativ.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!