Barnevogner

(22 varer)
Blank

Anbefalt

Velova
Bike Trailer Cargo Blue
 

Jo raskere man inkluderer barna i et aktivt uteliv, desto bedre. Med en god sykkelvogn kan du uten problemer alltid ta med barna på sykkeltur. Har du to barn, finnes det større sykkelvogner med plass til mer enn ett. En del sykkelvogner kan også brukes både som sykkelvogn og joggevogn.Fordeler med sykkelvogn


Den er mer effektiv enn en ryggsekk. Du sløser ikke med energi på last som ikke ligger i ro. Den gjør syklingen din sikrere. En sykkel med en tilhenger oppfører seg mer ”normalt”, og du får ingen problemer med å svinge hvor sykkelen forblir forutsigbar. Det er praktisk med en sykkelvogn, og det er lett å pakke i en sykkelvogn hvor man har godt med plass. En sykkelvogn kan ta opp mot 100 kg i bagasje, og så mye bagasje blir vanskelig å bære i en ryggsekk. Bare tenk på at når du sykler med en sykkelvogn, vil sykkelen oppføre seg helt normalt, med unntak fra når du skal stoppe. Oppbremsingen vil ta noe lengre tid på grunn av den økte vekten. I tillegg vil mest sannsynlig akselerasjonen reduseres noe.Tilbehør til sykkelvogner


Outnorth har et stort utvalg av tilbehør til sykkelvognen din. Dette kan være små smidige tilbehør som en flaskeholder til fleecefôr slik at barna ikke fryser på kalde vinterdager. Kombinerer du dette med et skisett, har du alt du trenger før vinteren. Ja, bortsett fra en mild vinter med lite snø da. 

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!