Skistativ

(4 varer)

Her finner du praktiske skistativ av høyeste kvalitet. De passer direkte på alle Thules takstativ og er lette å montere. I sortimentet vårt finner du stativer for opptil seks par ski eller fire snowboards, og hvis du trenger mer plass enn det, kan du alltid kjøpe et ekstra sett. Med et godt skistativ kan du enkelt transportere skiene dine til og fra fjellet eller skisporet uten problemer.

Fordelen med skistativ

Trenger man egentlig et skistativ for å transportere skiene sine? Er det ikke nok med en takboks eller å ha dem i bilen? Det du vinner på når du har skiene eller brettene dine festet på et skistativ, er at de holdes ordentlig på plass, hvilket gjør at du minimerer risikoen for skader under transport. I en takboks eller inni bilen er det lett at skiene beveger seg hit og dit og dermed risikerer du at det kan oppstå skader på så vel skiene som omgivelsene. Et skistativ gir deg også mer plass til overs i bilen til øvrig bagasje.

Thule

Thule er et av de ledende foretakene når det kommer til praktiske transportløsninger for bilen. Dette svenske selskapet har siden starten i 1942 vokst til et internasjonalt varemerke som er ledende innenfor sin nisje. Foruten skistativ, lager de også takbokser, sykkelstativ og andre takstativ. Deres sykkelstativ regnes av mange som det beste på markedet, og her hos oss på Outnorth finner du alltid produktene deres til fordelaktige priser. Legg inn bestillingen din av Thule skistativ allerede i dag og få det levert hjem til døren innen få dager.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!