Impregnering & Tetting

(24 varer)

Impregnering beskytter og tetter utstyret ditt slik at det klarer både tøffe og bløte forhold. Med riktig impregnering beskytter du skoene og klærne dine mot væte, og ved å ta godt vare på utstyret ditt øker du livslengden på det. Impregnering og andre typer av pleie er viktig for at utstyret ditt skal vare lenger, og ikke ødelegges av et regnfullt eventyr.

I sortimentet vårt finnes forskjellige typer impregnering som for eksempel spray, voks, eller andre typer impregneringsmiddel. Hovedfunksjonen er omtrent den samme for alle typer, nemlig at den er vannavstøtende. Bruksområdene er derimot ulike, så pass på å bruke riktig type impregnering avhengig av hva du skal bruke det til, samt til hva som er materialet.

Vi har et stort utvalg av forskjellige miljøvennlige pleiemiddel. Alt for at du skal kunne beskytte utstyret på en holdbar måte, og med god samvittighet kunne ta det med deg ut i naturen.

Bruk riktig impregnering avhengig av hva som skal beskyttes

Det finnes en rekke forskjellige typer impregnering og beskyttelse på markedet, og det er viktig å bruke riktig type som er tilpasset det materialet som skal behandles.

Gore-Tex er allerede beskyttet av en spesiell type impregnering som er vannavstøtende. Etter lang eller tøff bruk kan beskyttelsen bli dårligere, og trenge en oppgradering. Dette merker du på at plaggets egenskap til å støte fra seg vann blir dårligere. Da kan man impregnere plagget for at det skal gjenopprette sin opprinnelige funksjon med impregnering tilpasset Gore-Tex-materiale.

Foruten klassisk impregnering til sko og klær, tilbyr vi også beskyttende produkter for forskjellige typer utstyr. I utvalget vårt finner du alt fra impregnering med UV-beskyttelse for telt, til gummisparkel for tetting av for eksempel gummistøvler.

Noen typer impregnering må aktiveres

Enkelte typer impregnering må aktiveres. Nøyaktig hvordan du gjør det avhenger av fabrikat og bruksområde, så les alltid beskrivelsen som er oppgitt på forpakningen.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!