Bryne

(15 varer)

Det finnes ikke noe kjedeligere enn å lage mat med en uslipt kniv, og det er mye du kan gjøre for å unngå at kniven blir sløv. Tenk på at du alltid vasker kniven for hånd, og oppbevarer knivene dine i et knivblokk eller på en metallskinne på veggen. Om knivene gnisser mot hverandre i en skuff, blir de raskere sløve. Mange tror at de må levere inn kniven sin for å få den slipt, men det går like bra å slipe kniven hjemme på egenhånd. Hos Outnorth finner du bryner som gjør kniven din skarp igjen. Pass på å velge riktig sliper for kniven din. Her finner du bryner fra varemerker som EKA, Buck og Fällkniven.

Bryner er enkle å ta med

Hos Outnorth finner du bryner som er enkle å ta med seg på eventyret. Blant annet Diamond pocket sharpener fra Buck, en bryne i lommeformat. Slitesterk og fungerer utmerket å ta med ut i skogen. Du finner Combisharp fra EKA som passer alle kniver med en smart sugepropp under for å øke stabiliteten. Fungerer like godt i jakthytta som campingvognen. Vil du ha en bryne som klarer alle typer slipinger, får du en diamantsliper som består av syntetiske safirer. Diamant/keram er et hardt materiale, og kan slipe alle typer stål.

Riktig for kniven din

Det er viktig at du vet hvilken slipemetode som fungerer for kniven din. Velg så en bryne som passer til din situasjon, vi gjør slipingen lettere uansett. I tillegg til brynen, har vi et grundig utvalgt sortiment av kniver for kjøkken- og friluftbruk. Finn kniver og bryne her hos Outnorth!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!