Kjøkkenkniver

(12 varer)

En sløv og dårlig kniv kan virkelig ødelegge matlagingsgleden. Vi synes at det er verdt å investere i en god kniv for å gjøre matlagningen lettere, raskere og enklere å nyte. Bli en proffkokk hjemme i ditt eget kjøkken med en skarp og god kniv.

Før du kjøper en kniv, tenk på hva du skal bruke den til. Kniver er tilpasset bruksområdet, og derfor er det bra å velge en som passer til formålet ditt. Hos Outnorth kan du blant annet finne kniver fra varemerker som Buck, Mora of Sweden og MSR.

Kniver til forskjellige anledninger

Hos Outnorth finner du kniver til forskjellige anledninger. Her finnes det kniver som er spesielt tilpasset for å sløye fisk, filetere fisk og vilt, samt kniver som er perfekte til å hakke og strimle med. Oppdater knivsamlingen din og fjern de knivene som synger på siste verset. Mora of Sweden´s Fishing Comfort File-kniven leveres i en stor hylse og belte-clips slik at du kan ta med kniven på fiskeeventyr. Kniven gjør det enkelt for deg å filetere den nyfangede fisken og grille den over bålet med det samme.

Pass på kniven din

For å unngå at knivene blir sløve, anbefales det å ikke oppbevare dem i en kjøkkenskuffe ettersom de da gnisser mot hverandre. Den optimale måten å oppbevare kniver på, er på en knivblokk eller magnetremse, alternativt i originalforpakningen. Om du vasker kniver i maskin blir kniveggen fort sløv, så vask dem derfor for hånd. Når det er på tide å slipe kniven, er det viktig at du vet hvilket materiale den er laget av da slipemetodene er avhengig av materiale. Hvor ofte, avhenger av kniv og hvordan den brukes.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!