Multiverktøy

(79 varer)

Når du befinner deg ute i villmarka, på sjøen eller på toppen av et fjell, er det ett redskap som er uvurderlig: Multiverktøyet. De fleste multiverktøy hos Outnorth hjelper deg med å takle de fleste situasjoner, og en del modeller er mer velutstyrt enn andre. Et multiverktøy er flere praktiske redskaper i ett. Hvilken som passer deg best, avhenger av hvilken type tur du skal bruke den på. Velg og vrak blant et grundig utvalgt sortiment. Her finner du multiverktøy fra merkevarer som Gerber, Victorinox og Leatherman.

Avansert eller enkel – velg riktig modell for deg

år du lurer på hvilket multiverktøy som er riktig for deg, er det best å se over behovene dine. Kanskje du trenger en enklere modell for mindre eventyr, og en mer avansert for mer krevende aktiviteter. Vil du gjøre det enkelt, kjøper du et multiverktøy med de fleste funksjonene i ett. På denne måten har du alltid det du trenger. Hos Outnorth finner du multiverktøy i forskjellige prisklasser og standarder. Vil du ha klassiske verktøy som fikser de fleste situasjoner, sjekk ut Leatherman og Victorinox sitt sortiment. De er kjente for sin finesse, stil og funksjon og finnes i forskjellige prisklasser og modeller.

Funksjon er viktig

Når du velger multiverktøy, er det bra å velge ett med solid konstruksjon uten støvsamlende hulrom. Det er viktig at verktøyet har sterke hengsler som holder posisjonen når verktøyet er sammenlagt. Det skal være enkelt å felle ut verktøyet samt å lukke ett verktøy om gangen. En av de viktigste egenskapene til et multiverktøy, er en sterk og pålitelig lås på knivbladene. Et knivblad som uventet lukker seg under press når man bruker det kan være farlig.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!