Multiverktøy

(24 varer)

Vær forberedt på alt med multiverktøy

Har du noen gang vært ute på tur og manglet noe praktisk verktøy? Det er du ikke alene om. For når du befinner deg ute i villmarken, på sjøen eller på toppen av et fjell, så er det et redskap som er helt uvurderlig når behovet først melder seg: multiverktøy. Dette er et multitool som du kan bruke til alt fra tilberedning av mat, til å justere på turutstyret ditt, eller dersom du gjerne skulle hatt en grillpinne til å kunne grille litt marshmallows til desserten.

Her på denne siden kan du finne hele vårt store utvalg av multiverktøy, og de aller fleste modellene du kan finne her på Outnorth.no hjelper deg med å takle de aller fleste situasjoner. På denne siden kan du finne modeller som er velutstyrte, og mer enkle modeller - alt etter hva slags tur du skal ut på. Her kan du velge og vrake i et stort og grundig utvalgt sortiment blant kjente kvalitetsmerker.

Avansert eller enkelt multiverktøy – velg riktig modell for deg

Det er lett å se seg litt blind i det store utvalget av multiverktøy som finnes der ute, og dersom du er i tvil på hvilken modell du skal velge, så er det noen ting du bør tenke over:

Dette er spørsmål som kanskje ikke gir deg en forklaring på akkurat hvilket multiverktøy du skal velge, men det er spørsmål som er med på å gi deg svar på hvor avansert multiverktøy du bør velge.

Skal du for eksempel på et mindre eventyr, midt på sommeren og du har med deg mat og drikke for hele turen? Kanskje du skal ha en overnatning i en hengekøye eller på en dagstur i fjellet? Da er sannsynligheten stor for at du kan nøye deg med et enklere multiverktøy.

Skal du derimot på et lengre eventyr, sove i telt, fiske og fange maten din på veien? Kanskje du er ute på jakt? Da kan du ha stor nytte av et mer velutstyrt multiverktøy. Du kan også gjøre det helt enkelt for deg selv og kjøpe et multiverktøy som har de fleste funksjoner i ett, sånn at du alltid er forberedt.

Et multiverktøys funksjon er viktig

Det er også lurt å tenke over multitoolets funksjon når du skal velge modellen for det. Det er for eksempel smart å velge en modell med en solid konstruksjon, uten støvsamlende hulrom. I tillegg er det viktig at multiverktøyet har sterke hengsler som holder posisjonen når verktøyet er sammenlagt. Det skal være enkelt å kunne felle ut multiverktøyet, samt det å kunne lukke ett og ett verktøy av gangen.

En av de viktigste egenskapene til multiverktøyet er også at den har en sterk og pålitelig lås på knivbladene. Et knivblad som uventet lukker seg under press kan være svært farlig - og du står dermed i fare for å kunne skade deg og måtte dra frem førstehjelpsutstyret, eller i verste fall, avbryte turen.

Her på Outnorth.no finner du altså en rekke multiverktøy i forskjellige prisklasser og standarder - alle i god kvalitet. Vi fører kjente merkevarer som er kjent for finesse, stil og funksjon, så her kan du finne multiverktøy til alle behov. Kjøp ditt turutstyr på Outnorth.no.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!