Sag

(22 varer)

Sagen har flere forskjellige bruksområder og er et praktisk verktøy. Du trenger kanskje å bygge en vindbeskyttelse eller sage av bukser og greiner. Hos Outnorth finner du smarte sager som er sammenleggbare og som har forskjellige størrelser, alt for at du enkelt skal kunne ta med deg verktøyet på turen din. Sagen fungerer selvsagt like godt hjemme i hagen eller til snekring hjemme. Her finner du sager fra varemerker som EKA, Ortovox og Fiskars.

Velg etter behov

Når vi setter sammen sortimentet hos Outnorth, har vi alltid funksjon i fokus. Det skal være mulig å ta med redskapene på en enkel måte. Derfor er sagene alltid sammenleggbare for at du enkelt skal kunne pakke dem ned i ryggsekken og bruke dem når du vil og trenger det. De litt større sagene er utmerkede til å sage ned mindre trær, greiner og lignende med.

Er du på tur i vinterlandskapet og trenger å bygge en snøbeskyttelse, kommer du til å bli overrasket over hvor tung snøen er, og da vil du sette pris på snøsagen fra Ortovox. Krever turen din minimal oppakning, er en tråsag et utmerket alternativ. Den er enkel å snurre sammen og pakke ned i vesken. En tråsag kan sage gjennom tre, plast, bein og mye mer. Former du en grein til en bue og binder den sammen med tråden, har du en buesag.

Vedlikehold sagen

Om du har brukt sagen for å sage greiner og trestammer, kan det være bra å rengjøre sagen etterpå, slik at du inngår å føre videre eventuelle sykdommer som treet kan ha til andre trær. Er sagen sammenleggbar, anbefaler vi at du oljer inn de bevegelige delene på slutten av sesongen for å øke livslengden. Tenk på at du alltid tørker av sagbladet dersom det blir fuktig, og følg med på låsefunksjonen slik a det ikke inntreffer noen ulykker.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!