Ulvang

-
Ulvangs historie begynte i 1995 med ullstrømpen som ble utviklet i samarbeid med Vegard Ulvang, en olympisk mester i langrenn. Da ullstrømpen raskt ble en suksess, vokste kolleksjonen, og flere strømper og undertøy kom til. I dag tilbyr Ulvang både klær, undertøy og strømper for deg som liker et aktivt liv.

Ulvang

(130 varer)

Strømper for aktive føtter

Har du ingenting fra Ulvang, anbefaler vi at ditt første kjøp blir et par strømper. Strømpene fra Ulvang finnes for hele familien, stor som liten, og holder føttene varme samtidig som de puster. Med egenskaper som temperaturregulering og fukttransport fungerer strømpene like bra på sommeren som på vinteren.

Basisklær for fartsfylte eventyr

Ulvang byr på kvalitative basisklær som underklær og trøyer for raske eventyr på fjellet. Lag-på-lag prinsippet fungerer utmerket ved lavere temperaturer. Kjøp kvalitative basisplagg fra Ulvang og oppdag forskjellen!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!