50fifty 2.0 Round Neck Men's - ID: A036373

Ulvang50fifty 2.0 Round Neck Men's

Størrelseguide Mer info

Mer om 50fifty 2.0 Round Neck Men's fra Ulvang

Overdel i Merinoull med lange ermer og rund hals. Produsert i en to-lags jaquard strikk i polyester og ull. Kombinasjonen gjør at det innerste polyesterlaget transporterer fuktighet bort fra kroppen, mens det ytterste laget i ull tar opp fuktigheten og omfordeler dette til varme og isolasjon.
Fiberinnhold: Utside: 80 % Merinoull/20 % Polyamide, innside: 100 % Polyester 
Konstruksjon: Dual layer jaquard knit 
Micron:19,5 
I ngen sjenerende lapper 


Egenskaper for 50fifty 2.0 Round Neck Men's:
Materialvekt: 200 g/m2
Vaskes i: 40 °C
Materiale: Merinoull/Syntetisk
Glidelås: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Funksjonelle, varige og ansvarlig produserte ullklær til alle årstider og alle eventyr. I 1995 lanserte man det første Ulvang-produktet. Ulvang Spesial. Ullsokken erobret markedet og ble starten på Ulvang historie. Ull var ikke et materiale som ble benyttet i den grad det gjør i dag, idrettsutøvere og friluftsfolk brukte kunstfiber eller bomull. Men hos Ulvang visste man at ull var et mye bedre materiale, både for deg og miljøet. For i naturen, er det naturens egne råvarer som gjelder. De er stolte av å ha løftet frem ulla og bidratt på bærekraftsreisen fra syntetisk til ull i sport og friluftsliv.

Mer fra Ulvang

Vis alle Overdeler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!