Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Juniors' Spesial - ID: A034366

Julefest
20% - KODE

UlvangJuniors' Spesial

Mer info

Mer om Juniors' Spesial fra Ulvang

Halvtykk og slitesterk helårs ullsokk. Helpartet har fått ekstra forsterkning mot slitasje. Mansjetten er behagelig og ekstra høy. Ankel flex for bedre komfort og passform. Frottering i sålen for ekstra varme og komfort. Temperaturregulerende og fukttransporterende egenskaper gjør Spesial Jr egnet for aktivitet sommer som vinter.

Merinoull med tekniske fibre for økt slitestyrke og passform
Perfekt som det innerste laget på kalde dager
-Størrelsesmerkning under sålen 
-Øko-tex og Woolmark sertifisert
Finnes også i voksenstørrelser

Innhold: 58% Merinoull, 38% Nylon, 4% Elastan

Egenskaper for Juniors' Spesial:
Skafthøyde: Medium
Materiale: Merinoull
Funksjonelle, varige og ansvarlig produserte ullklær til alle årstider og alle eventyr. I 1995 lanserte man det første Ulvang-produktet. Ulvang Spesial. Ullsokken erobret markedet og ble starten på Ulvang historie. Ull var ikke et materiale som ble benyttet i den grad det gjør i dag, idrettsutøvere og friluftsfolk brukte kunstfiber eller bomull. Men hos Ulvang visste man at ull var et mye bedre materiale, både for deg og miljøet. For i naturen, er det naturens egne råvarer som gjelder. De er stolte av å ha løftet frem ulla og bidratt på bærekraftsreisen fra syntetisk til ull i sport og friluftsliv.

Mer fra Ulvang

Vis alle Tursokker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!