Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Ultra - ID: A034364

Julefest
20% - KODE

UlvangUltra

Størrelseguide Mer info

Mer om Ultra fra Ulvang

Ultra fra Ulvang, myke, tynne og varme ullsokker passer både til hverdag og fotturer. Forsterkning i tå og hæl gjør den ekstra holdbar. Sokken har gode temperaturregulerende og fukttransporterende egenskaper og egner seg derfor til aktiviteter både sommer og vinter.
Materiale: 60 % ull, 36 % nylon, 4 % elastan
Egenskaper for Ultra:
Skafthøyde: Medium
Bærekraft: OEKO-TEX
Materiale: Merinoull
Funksjonelle, varige og ansvarlig produserte ullklær til alle årstider og alle eventyr. I 1995 lanserte man det første Ulvang-produktet. Ulvang Spesial. Ullsokken erobret markedet og ble starten på Ulvang historie. Ull var ikke et materiale som ble benyttet i den grad det gjør i dag, idrettsutøvere og friluftsfolk brukte kunstfiber eller bomull. Men hos Ulvang visste man at ull var et mye bedre materiale, både for deg og miljøet. For i naturen, er det naturens egne råvarer som gjelder. De er stolte av å ha løftet frem ulla og bidratt på bærekraftsreisen fra syntetisk til ull i sport og friluftsliv.

Mer fra Ulvang

Vis alle Tursokker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!