Under Armour

-
Under Armours historie begynte med en enkel plan: å utvikle en overlegen t-skjorte. En kompresjonstrøye som transporterer svette bort fra huden i stedet for å absorbere den. T-skjorten skulle jobbe sammen med kroppen din for å regulere temperaturen og øke prestasjonsevnen. Siden 1996 har Under Armour designet klær for atleter med formålet å hjelpe dem til å bli bedre takket være design og innovative klær.

Under Armour

(87 varer)

Øk prestasjonene med riktig treningstøy

Med hjelp av Under Armours treningsklær kan du øke din treningsprestasjon og oppnå bedre resultater raskere. Takket være velproduserte klær med smarte funksjoner hjelper du kroppen med å jobbe hardere og mer effektivt.

Klær for dame og herre

I Under Armours sortiment finner du alt fra treningsbukser og trøyer til capser og undertøy for både herre og dame. Under Armour brukes av både eliteidrettsutøvere og hverdagsmosjonister, og uansett hvor på skalaen du identifiserer deg, kommer du til å kjenne forskjell når du trener i ordentlig gode treningsklær!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!