Urberg10x25WP

10x25WP - ID: A024513

Mer info

Mer om 10x25WP fra Urberg

10x25WP er en aluminium kikkert med 10x forstørrelse og 25mm linse. 10x25WP har porro-prisme og sfæriske linser, som begge er laget av optisk glass og gir en visning på 101 meter. Den slanke designen gjør det enkelt å ta den med i sekken på eventyr over alt. • Utgangspupill 2,5 mm
• Dobbelt belegg på linsene
• Senterfokus
• Justerbar okulær -4 til +4 diopter

• Justerbar okular 58-72 mm
• Prisma BK7

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for 10x25WP:
Stativfeste: Nei
Nærgrense i meter: 3
Øyeavstand (Eye-relief): 10 mm
Dioptrijustering +/- i dioptrier: -4 till +8
Vanntett: Nei
Forstørrelse: 10 ggr
Objektivets diameter: 25 mm
Synfelt på 1000 m avstand: 101 m
Vekt: 335 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer rimelige, slitesterke og jordnære produkter av god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Kikkert

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!