Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

2-Pack 2-Season Sleeping Bag G5 - ID: 2PACK_2SEASON_SLEEPING_BAGG5

Urberg2-Pack 2-Season Sleeping Bag G5

Mer info

Mer om 2-Pack 2-Season Sleeping Bag G5 fra Urberg

2-Pack 2-Season Sleeping Bag G5 fra Urberg er en pakke som inkluderer to syntetiske soveposer til en god pris.

2-Season Sleeping Bag G5 er en kjøligere sovepose for vår- og sommeropplevelser. Soveposen er fylt med syntetiske hullfibre som gir god loft og høy komfort. Toveis glidelås i YKK på venstre side og praktisk oppbevaringslomme inne i soveposen.
 • Størrelse
  REGULAR = 205 cm (passer opp til ca 185 cm kroppslengde)
  LONG = 225 cm (passer opp til ca 205 cm kroppslengde)
 • Ergonomisk formet med justerbar hette
 • Fôret kanal langs glidelås reduserer varmetapet
 • YKK glidelås venstre side
 • Oppbevaringslomme inne sovepose
 • Løkker i fotenden for å henge opp sovepose
 • Ytterstoff: 210T polyester ripstop
 • Fluorkarbonfri impregnering
 • Fôr: 210T Polyester
 • Fylling: 7-hulls hull fiber
 • Oppbevaringspose inkludert

Tips! For å bevare varmen om natten er det viktig å investere i et godt og isolerende liggeunderlag, siden det vanligvis er bakkekulden som får deg til å fryse i soveposen. For å ta vare på soveposens overflatelag og isolasjonsevne er det fint å vaske den en gang iblant. Vask soveposen på 30 ºC med et mildt vaskemiddel i et vaskeprogram for syntetiske materialer. Tørk deretter i trommel på lav varme med tennisballer, og ta gjerne ut soveposen et par ganger og rist den for å fordele fyllet jevnt. Forsikre deg om at den er helt tørr før du legger den bort til oppbevaring.
Egenskaper for 2-Pack 2-Season Sleeping Bag G5:
Vekt: 2568 g
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Maks kroppslengde: 205 cm
Passer for: Vår/Sommer (over 0ºC)
Kjønn: Unisex
Pakkmål ca: 37 x 21 cm
Fyll: Syntetisk
Ekstremtemperatur: -11.4 grader C
Komforttemperatur dame: 7.1 grader C
Komforttemperatur herre: 2.4 grader C
Varmekrage: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

 • Miljø og etikk

  Blank
  URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!