2-Pack Insulated Airmat - ID: 2PACK_INSULATED_AIRMAT

Urberg2-Pack Insulated Airmat

Mer info

Mer om 2-Pack Insulated Airmat fra Urberg

2-Pack Insulated Airmat fra Urberg er et oppblåsbart liggeunderlag som passer til vandringen.

Insulated Airmat er en ny generasjon av oppblåsbare liggeunderlag fra Urberg. De sveisede luftkanalene og det slitesterke 70 D ripstop-nylonstoffet gir lav vekt og høy komfort. Insulated Airmat er isolert med syntetisk fiber for å holde kulden unna og gi deg en bedre nattesøvn. Liggeunderlaget blåses opp manuelt via en stor ventil ved fotenden, men det kan også blåses opp med Urberg Drybag Pump (selges separat), som forhindrer at fukt fra utåndingsluften vokser inne i liggeunderlaget og dermed gir det lengre levetid.


Diameter ventil: ca. 19 mm
Leveres med pakkepose
Egenskaper for 2-Pack Insulated Airmat:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Passer for: Vår/Sommer/Høst (5 til -10ºC)
Dimensjon utvendig LxB: 185x50 cm
Isolasjonsmateriale: Luft/Syntetisk
Pakkmål ca: 30x11 cm
Vekt: 1070 g
R-verdi: 3,9
Tykkelse: 6 cm
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Oppblåsbare liggeunderlag

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!