2-pack Mountain Trail Sock - ID: urberg_trailsock_pkt

Urberg2-pack Mountain Trail Sock

Mer info

Mer om 2-pack Mountain Trail Sock fra Urberg

Mountain Trail Sock er en luksuriøst tykk strømpe av Ullfrotté. Fungerer bra med støvler, for eksempel et par skallstøvler. Disse har blitt litt av en favoritt her hos oss på Outnorth, og mange av de ansatte bruker disse sokkene som innetøfler. Selges som 2-pack. Velg størrelse nedenfor. Strømpene består av 70% ull, 25% polyamid og 5% Lycra. Blandingen av disse materialene gir en luksuriøs varm sokk av høy kvalitet med god passform.
Testet og verdsatt under polarekspedisjoner.URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for 2-pack Mountain Trail Sock :
Skafthøyde: Mid cm
Holdbarhet: 1%ForthePlanet
Funksjonspaneler: Nei
Merket med venstre/høyre: Nei
Materiale: Ull/Syntet
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Tursokker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!