2-pack Shirts - ID: 2-pack-shirts

Urberg2-pack Shirts

Størrelseguide Mer info

Mer om 2-pack Shirts fra Urberg

2-pack Shirts er en rimelig skjortepakke fra Urberg. Sala Shirt fra Urberg er en utrolig myk herreskjorte med en flanellfølelse som er fremstilt i en bambusblanding. Det gjør skjorten lett og luftig samtidig som den tilpasser seg etter din kroppsvarme. Den er også naturlig antibakteriell og skånsom mot følsom hud. Perfekt til hverdags eller på reisen!
Sala Shirt har to brystlommer og ermene kan brettes opp og festes med knapp. To ekstra knapper medfølger. Vid pasform.

Materiale: 48% bambus, 44% polyester, 8% bomull

Egenskaper for Sala Shirt:
Knepping: Lang knepping
Materiale: Bambus
Ventilasjon: Nei
Antall lommer: 2 stk

Thy Shirt fra Urberg er en myk og flott herreskjorte med flanellfølelse, fremstilt i en blanding av bomull og polyester. Det gjør skjorten luftig og slitesterk med en myk følelse mot huden. Perfekt til hverdags eller på reisen!

Thy Shirt har to brystlommer og ermene kan brettes opp og festes med knapp. To ekstra knapper medfølger.

Materiale: 55% bomull, 45% polyester

Egenskaper for Thy Shirt:
Knepping: Lang knepping
Materiale: Bomull
Ventilasjon: Nei
Antall lommer: 2 stk

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Skjorter

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!