2-pack Ultra Chair G2 Map - ID: 2-pack-ultra-map

Urberg2-pack Ultra Chair G2 Map

Mer info

Mer om 2-pack Ultra Chair G2 Map fra Urberg

Denne pakken inneholder to Ultra Chair G2 Map fra Urberg til en rimelig pris. Urberg Ultra Chair G2 Map tilhører den nye generasjonen av stoler for camping og friluftsliv. Den veier mindre enn ett kilo, er svært kompakt, lett å montere og har en meget god komfort.

Ultra Chair G2 Map kommer i en hendig bæreveske og er svært enkel å sette sammen. Det er bare å felle ut pinnene og montere dem på undersiden av setestoffet. Det tar bare noen få sekunder etter du har gjort det noen ganger. Du vil bli overrasket over hvor godt du sitter i stolen. Kombinasjonen av lav vekt og høy sittekomfort vil gjøre denne til din favorittstol når du vil sitte godt på tur. Kapasitet opp til 100 kg.

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for 2-pack Ultra Chair G2 Map:
Makslast: 100 kg
Totalvekt: 900 g
Dimensjon utvendig LxBxH: 56x60.5x65.5 cm
Pakkmål ca. (lengde x bredde x høyde): 36x12.5x10.5 cm
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Campingmøbler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!