2-person Dome Tent G3 - ID: PL10208

Julefest
25% - KODE

Urberg2-person Dome Tent G3

Mer info

Mer om 2-person Dome Tent G3 fra Urberg

2-person Dome Tent G3 er et selvbærende 2-mannstelt med god plass.
Stormliner med doble fester gjør at teltduken kan holde seg spent. Er det varme og tørre forhold kan innerteltet bli brukt for seg selv, da vil du få beskyttelse fra insekter, men kan se deg rundt og kanskje også en vakker stjernehimmel .

•Dører med myggnett
• Innvendige oppbevaringslommer
• God ventilasjon
• Refleksdetaljer på barduner
• Materialer yttertelt: 100% polyester 75D, 190T, Tapede sømmer PU Coating
• Materialer innertelt: 100% polyester 68D, 190T
• Materialer gulv: 100% polyester 210T, PU belagt
• Pakkepose er inkludert

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for 2-person Dome Tent G3:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Beregnet på antall personer: 2 stk
Totalvekt: 2900 g
Vannsøyler, ytterduk: 3000 mm
Vannsøyler, gulv: 10000 mm
Dimensjon utvendig LxBxH: 240x150x130 cm
Innertelt mål: 230x140x120 cm
Pakkmål ca: 51x21 cm
Antall innganger: 2
Antall fortelt: 2
Antall teltstenger: 2 st
Ytterteltduk: Polyester
Overflate ytterteltduk: Polyuretan
Gulvduk: Polyester
Overflate gulvduk: Polyuretan
Innerteltduk: Polyester
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Kuppeltelt

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!