Urberg2-Person Plus Tent

2-Person Plus Tent - ID: A035808

Mer info

Mer om 2-Person Plus Tent fra Urberg

2-person Plus Tent fra Urberg er et påkostet og lett tunneltelt med ekstra stor abside. Fire teltbuer gir et utrolig stabilt telt som er motstandsdyktig mot vær og vind. Det sterke og lette teltstoffet gjør det mulig å kombinere lett vekt, stabilitet og god plass både i innertelt og apside. URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for 2-Person Plus Tent:
Vekt: 3,205 kg
Beregnet på antall personer: 2 stk
Vannsøyler, ytterduk: 5000 mm
Vannsøyler, gulv: 8000 mm
Dimensjon utvendig LxBxH: 380x160x100 cm
Innertelt mål: 220x150x90 cm
Pakkmål ca. (lengde x bredde x høyde): 48x16 cm
Mål fortelt, max (lengde x bredde x høyde): 150x160x100 cm
Antall innganger: 1
Antall fortelt: 1
Antall teltstenger: 4 st
Ytterteltduk: Polyester
Tykkelse ytterteltduk: 30 D
Overflate ytterteltduk: Polyuretan
Gulvduk: Nylon
Innerteltduk: Polyester
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer rimelige, slitesterke og jordnære produkter av god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Tunneltelt

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!