2-Person Tunnel Tent G4 - ID: A035800

Urberg2-Person Tunnel Tent G4

Mer info

Mer om 2-Person Tunnel Tent G4 fra Urberg

Et klassisk tunneltelt fra Urberg for to personer. 2-Person Tunnel Tent G3 er et meget rimelig telt som er lett å sette opp og som egner seg fra tidlig vår til tidlig høst. URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG®  tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for 2-Person Tunnel Tent G4:
Beregnet på antall personer: 2 stk
Totalvekt: 2420 g
Vannsøyler, ytterduk: 3000 mm
Vannsøyler, gulv: 10000 mm
Dimensjon utvendig LxBxH: 230x155x110 cm
Innertelt mål: 215x130x95 cm
Pakkmål ca. (lengde x bredde x høyde): 50x20 cm
Mål fortelt, max (lengde x bredde x høyde): 105x155x110 cm
Antall innganger: 1
Antall fortelt: 1
Antall teltstenger: 2 st
Ytterteltduk: Polyester
Tykkelse ytterteltduk: 75 D
Overflate ytterteltduk: Polyuretan
Gulvduk: Polyester
Overflate gulvduk: Polyuretan
Innerteltduk: Polyester
Tykkelse innerteltduk: 68 D
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Tunneltelt

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!