2-season Sleeping Bag G5 - ID: PL10220

Julefest
20% - KODE

Urberg2-season Sleeping Bag G5

Mer info

Mer om 2-season Sleeping Bag G5 fra Urberg

2-season Sleeping Bag G5 fra Urberg er en kjøligere sovepose for vår- og sommersesong. Soveposen er fylt med syntetiske hule fibre som gir god og høy komfort. Toveis glidelås i YKK på venstre side og praktisk oppbevaringslomme inne i soveposen.
 • Størrelse REGULAR = 205 cm (passer opp til ca. 185 cm kroppslengde)
  LONG = 225 cm (passer opp til ca. 205 cm kroppslengde)
 • Ergonomisk formet med justerbar hette
 • Foret kanal langs glidelåsen reduserer varmetapet
 • YKK glidelås venstre side
 • Oppbevaringslomme på innsiden av soveposen
 • Sløyfer i foten for å kunne henge soveposen
 • Ytterstoff: 210T polyester ripstop
 • Fôr: 210T polyester
 • Fylling: 7-hulls hulfiber
 • Oppbevaringspose inkludert

Tips! For å holde varmen om natten er det viktig å investere i et godt og isolerende liggeunderlag, da det vanligvis er kulden fra bakken som får deg til å fryse i soveposen.

Tips 2! For å opprettholde soveposens overflatelag og isolasjonsevne, er det lurt å vaske den en gang. Vask soveposen ved 30 ºC med mildt vaskemiddel i et vaskeprogram for syntetiske materialer. Tørk deretter på svak varme med tennisballer, og ta gjerne ut soveposen et par ganger og rist den for å fordele fyllet jevnt. Forsikre deg om at den er helt tørr før du legger den tilbake i oppbevaringsposen.
Egenskaper for 2-season Sleeping Bag G5:
Passer for: Vår/Sommer (over 0ºC)
Vekt: 1284 g
Kjønn: Unisex
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Maks kroppslengde: 205 cm
Pakkmål ca: 37 x 21 cm
Fyll: Syntetisk
Ekstremtemperatur: -11.4 grader C
Komforttemperatur dame: 7.1 grader C
Komforttemperatur herre: 2.4 grader C
Varmekrage: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

 • Miljø og etikk

  Blank
  URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!