2-Season Sleeping Bag G5 + Airmat Pump - ID: 2SEASON_SLEEPING_BAG_AIRMAT_PUMP

Urberg2-Season Sleeping Bag G5 + Airmat Pump

Mer info

Mer om 2-Season Sleeping Bag G5 + Airmat Pump fra Urberg

2-Season Sleeping Bag G5 + Airmat Pump fra Urberg er en pakke som inkluderer en syntetisk sovepose og en oppblåsbar liggeunderlag med innebygd pumpe.

2-Season Sleeping Bag G5 fra Urberg er en kjøligere sovepose til vår- og sommereventyr. Soveposen er fylt med syntetiske hullfibre som gir god loft og høy komfort. Toveis glidelås i YKK på venstre side og praktisk oppbevaringslomme inne i soveposen.
 • Størrelse
  REGULAR = 205 cm (passer opp til ca 185 cm kroppslengde)
  LONG = 225 cm (passer opp til ca 205 cm kroppslengde)
 • Ergonomisk formet med justerbar hette
 • Fôret kanal langs glidelås reduserer varmetapet
 • YKK glidelås venstre side
 • Oppbevaringslomme inne sovepose
 • Loops i fotenden for å henge opp sovepose
 • Ytre stoff: 210T polyester ripstop
 • Fluorkarbonfri impregnering
 • Fôr: 210T Polyester
 • Fylling: 7-hulls hull fiber
 • Oppbevaringspose inkludert

Tips! For å bevare varmen om natten er det viktig å investere i et godt og isolerende liggeunderlag, siden det vanligvis er bakkekulden som får deg til å fryse i soveposen. For å ta vare på soveposens overflatelag og isolasjonsevne er det fint å vaske den en gang iblant. Vask soveposen på 30 ºC med et mildt vaskemiddel i et vaskeprogram for syntetiske materialer. Tørk deretter i trommel på lav varme med tennisballer, og ta gjerne ut soveposen et par ganger og rist den for å fordele fyllet jevnt. Forsikre deg om at den er helt tørr før du legger den bort for lagring.


Airmat Pump fra Urberg er en oppblåsbar sovebase med innebygd pumpe og tverrgående luftkanaler. Liggeunderlaget er laget av lett og slitesterkt 70D Ripstop Nylon. Pump inn luft ved å pumpe med åpne håndflater på ventilen i den innebygde pumpen. I fotenden er det en ventil som brukes når du skal tømme liggeunderlaget for luft. Leveres med pakkepose
Egenskaper for 2-Season Sleeping Bag G5 + Airmat Pump:
Vekt: 1924 g
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Maks kroppslengde: 205 cm
Passer for: Vår/Sommer (over 0ºC)
Kjønn: Unisex
Pakkmål ca: 37 x 21 cm
Fyll: Syntetisk
Ekstremtemperatur: -11.4 grader C
Komforttemperatur dame: 7.1 grader C
Komforttemperatur herre: 2.4 grader C
Varmekrage: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

 • Miljø og etikk

  Blank
  URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!