3-person Dome Tent - ID: PL10210

Urberg3-person Dome Tent

Mer info

Mer om 3-person Dome Tent fra Urberg

3-person Dome Tent er et selvbærende 3-mannstelt med god plass. Stormliner med doble fester gjør at teltduken kan holde seg spent. Er det varme og tørre forhold kan innerteltet bli brukt for seg selv, da vil du få beskyttelse fra insekter, men kan se deg rundt og kanskje også en vakker stjernehimmel .

•Dører med myggnett
• Innvendige oppbevaringslommer
• God ventilasjon
• Refleksdetaljer på barduner
• Materialer yttertelt: 100% polyester 75D, 190T, Tapede sømmer PU Coating
• Materialer innertelt: 100% polyester 68D, 190T
• Materialer gulv: 100% polyester 210T, PU belagt
• Pakkepose er inkludert

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for 3-person Dome Tent:
Beregnet på antall personer: 3 stk
Totalvekt: 4258 g
Vannsøyler, ytterduk: 3000 mm
Vannsøyler, gulv: 10000 mm
Pakkmål ca. (lengde x bredde x høyde): 60x29 cm
Antall innganger: 2
Antall fortelt: 2
Antall teltstenger: 3 st
Ytterteltduk: Polyester
Overflate ytterteltduk: Polyuretan
Gulvduk: Polyester
Overflate gulvduk: Polyuretan
Innerteltduk: Polyester
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Kuppeltelt

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!