3-person Tunnel Tent G5 - ID: PL10206

Urberg3-person Tunnel Tent G5

Mer info

Mer om 3-person Tunnel Tent G5 fra Urberg

3-Person Tunnel Tent G5 fra Urberg er et 3-sesongs tunneltelt for tre personer. Teltet er svært rimelig, tilbyr godt om plass og er lett å sette opp. Passer bra å ha med seg på vandringsturer takket være den lette vekten, men det går helt fint å sette den opp på campingplassen også. URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG®  tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for 3-person Tunnel Tent G5:
Beregnet på antall personer: 3 stk
Totalvekt: 3442 g
Vannsøyler, ytterduk: 3000 mm
Vannsøyler, gulv: 10000 mm
Dimensjon utvendig LxBxH: 415x200x110 cm
Innertelt mål: 220x175*x98 cm
Pakkmål ca. (lengde x bredde x høyde): 53X23X20 cm
Antall innganger: 1
Antall fortelt: 1
Antall teltstenger: 3 st
Ytterteltduk: Polyester
Overflate ytterteltduk: Polyuretan
Gulvduk: Polyester
Overflate gulvduk: Polyuretan
Innerteltduk: Polyester
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Tunneltelt

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!