3-person Tunnel Tent G5 - ID: PL10206

Urberg3-person Tunnel Tent G5

Mer info

Mer om 3-person Tunnel Tent G5 fra Urberg

3-Person Tunnel Tent G5 fra Urberg er et 3-sesongs tunneltelt for tre personer. Teltet er svært rimelig, tilbyr godt om plass og er lett å sette opp. Passer bra å ha med seg på vandringsturer takket være den lette vekten, men det går helt fint å sette den opp på campingplassen også. URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG®  tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for 3-person Tunnel Tent G5:
Holdbarhet: 1%ForthePlanet
Beregnet på antall personer: 3 stk
Totalvekt: 3442 g
Vannsøyler, ytterduk: 3000 mm
Vannsøyler, gulv: 10000 mm
Dimensjon utvendig LxBxH: 415x200x110 cm
Innertelt mål: 220x175*x98 cm
Pakkmål ca. (lengde x bredde x høyde): 53X23X20 cm
Antall innganger: 1
Antall fortelt: 1
Antall teltstenger: 3 st
Ytterteltduk: Polyester
Overflate ytterteltduk: Polyuretan
Gulvduk: Polyester
Overflate gulvduk: Polyuretan
Innerteltduk: Polyester
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Tunneltelt

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!