3-season Kids Sleeping Bag G5 - ID: PL10223

Ny!

Urberg3-season Kids Sleeping Bag G5

Mer info

Mer om 3-season Kids Sleeping Bag G5 fra Urberg

Urberg 3-season Kids Sleeping Bag G5 er en syntetisk sovepose for barn. Soveposen er egnet til bruk i løpet av slutten av våren, sommeren og høsten. Toveis glidelås, snøring i åpningen og en liten oppbevaringslomme er detaljene som gjør soveposen til en komfortabel og praktisk sovepose for barnet ditt. • Snøring i åpningen

• Liten oppbevaringslomme

• Ytterstoff av polyester
Egenskaper for 3-season Kids Sleeping Bag G5:
Maks kroppslengde: 150 cm
Passer for: Vår/Sommer/Høst (5 til -10ºC)
Vekt: 942 g
Kjønn: Barn
Glidelås: Hellang
Fyll: Syntet
Varmekrage: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!