4-Person Tunnel Tent G4 - ID: A035802

Urberg4-Person Tunnel Tent G4

Mer info

Mer om 4-Person Tunnel Tent G4 fra Urberg

4-Person Tunnel Tent G4 fra Urberg er et 3-sesongs tunneltelt for fire personer. Teltet tilbyr godt om plass og er lett å sette opp. Her får du mye telt for pengene! URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for 4-Person Tunnel Tent G4:
Vekt: 7,565 kg
Beregnet på antall personer: 4 stk
Vannsøyler, ytterduk: 3000 mm
Vannsøyler, gulv: 10000 mm
Dimensjon utvendig LxBxH: 450x250x190 cm
Innertelt mål: 230x225x180 cm
Pakkmål ca. (lengde x bredde x høyde): 60x30 cm
Mål fortelt, max (lengde x bredde x høyde): 200x225x190 cm
Antall innganger: 2
Antall fortelt: 1
Antall teltstenger: 3 st
Ytterteltduk: Polyester
Tykkelse ytterteltduk: 75 D
Overflate ytterteltduk: Polyuretan
Gulvduk: Polyester
Overflate gulvduk: Polyuretan
Innerteltduk: Polyester
Tykkelse innerteltduk: 68 D
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer rimelige, slitesterke og jordnære produkter av god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Tunneltelt

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!