6-person Camping Tent - ID: PL10606

Urberg6-person Camping Tent

Mer info

Mer om 6-person Camping Tent fra Urberg

6-person Camping Tent er et stort 6-mannstelt som egner seg for camping. To innertelt med plass til tre personer hver. Teltet har en stor absid med ståhøyde og gode ventilasjonsmuligheter. 6-person Camping Telt har stormliner med doble fester som gir gode muligheter for å holde teltduken spent. Ytterteltet og innerteltet kan separeres. Du kan også velge å ta ut en av innerteltene og vil da få et stort åpent område "under tak". Flere vinduer og ventilasjonsmuligheter. Doble innganger. 

• Myggnettdører
• Innvendige oppbevaringslommer
• God ventilasjon
• Refleksdetaljer på barduner
• Ytterduk med PU-belegg
• Pakkepose inkludert

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for 6-person Camping Tent:
Beregnet på antall personer: 6 stk
Totalvekt: 11900 g
Vannsøyler, ytterduk: 3000 mm
Vannsøyler, gulv: 10000 mm
Dimensjon utvendig LxBxH: 577x243x200 cm
Innertelt mål: 220x170x200 / 220x170x200 cm
Pakkmål ca. (lengde x bredde x høyde): 71x32 cm
Mål fortelt, max (lengde x bredde x høyde): 220x200x200 cm
Antall innganger: 2
Antall fortelt: 1
Antall teltstenger: 4 st
Ytterteltduk: Polyester
Tykkelse ytterteltduk: 75 D
Gulvduk: Polyester
Overflate gulvduk: Polyuretan
Innerteltduk: Polyester
Tykkelse innerteltduk: 68 D
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Campingtelt

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!