Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

8x25 Mono - ID: PL11522

Julefest
20% - KODE

Urberg8x25 Mono

Mer info

Mer om 8x25 Mono fra Urberg

8x25 Mono fra Urberg er en lett håndkikkert som er lett å ta på turer og utflukter.
  • Synsfelt: 7.5º
  • Full belegg
  • Dimensjoner: 93 x 31 mm
Egenskaper for 8x25 Mono:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Utgangspupill: 4 mm
Antirefleksbehandlet: Nei
Stativfeste: Nei
Nærgrense i meter: 3
Øyeavstand (Eye-relief): 13.6 mm
Belyst sikte: Nei
Justerbar parallax: Nei
Vanntett: Nei
Forstørrelse: 8 x
Objektivets diameter: 25 mm
Vekt: 61 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Kikkert

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!