8x42 Roof - ID: PL11257

Urberg8x42 Roof

Mer info

Mer om 8x42 Roof fra Urberg

8x42 Roof er en vanntett og praktisk kikkert fra Urberg som kan brukes til jakt, fotturer, konserter, sportsarrangementer og mer - uansett vær! Kikkerten har takprismer og sfæriske linser laget av optisk glass som gir skarpe og klare bilder i hele fokusområdet. Dekselet beskytter kikkerten mot fuktighet og lette støt.
  • Doble linser
  • Prisme BK7
  • Vanntett og tåkefritt
  • Nitrogen inni
  • Øyeelev 58-72 mm
Egenskaper for 8x42 Roof:
Antirefleksbehandlet: Ja
Stativfeste: Nei
Nærgrense i meter: 2,5
Dioptrijustering +/- i dioptrier: -4 - +4
Øyeavstand (Eye-relief): 18 mm
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Vanntett: Ja
Forstørrelse: 8 x
Objektivets diameter: 42 mm
Synfelt på 1000 m avstand: 123 m
Vekt: 670 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Kikkert

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!