Julefest
30% - KODE

UrbergAirmat Nova

Mer info

Mer om Airmat Nova fra Urberg

Airmat Nova fra Urberg er et oppblåsbart liggeunderlag som passer til vandring.
Egenskaper for Airmat Nova:
Dimensjon utvendig LxB: 187x56 cm
Isolasjonsmateriale: Nei (kun luft)
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Passer for: Vår/Sommer (over 0ºC)
Lengde: 187 cm
Pakkmål ca: 24x9,5 cm
Vekt: 407 g
R-verdi: 1.6
Tykkelse: 5.5 cm
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Oppblåsbare liggeunderlag

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!