Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Julefest
20% - KODE

UrbergAirmat Pump

Mer info

Mer om Airmat Pump fra Urberg

Airmat Pump fra Urberg er et oppblåsbart liggeunderlag med innebygd pumpe og tverrgående luftkanaler. Liggeunderlaget er laget av lett og slitesterkt 70D Ripstop Nylon. Pump inn luft ved å pumpe med åpne håndflater på ventilen i den innebygde pumpen. I fotenden er det en ventil som brukes når du skal tømme liggeunderlaget for luft. Leveres med pakkepose.
Egenskaper for Airmat Pump:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Passer for: Vår/Sommer (over 0ºC)
Dimensjon utvendig LxB: 193x52 cm
Isolasjonsmateriale: Nei (kun luft)
Lengde: 193 cm
Skulderbredde: 52 cm
Pakkmål ca: 28X11 cm
Vekt: 640 g
R-verdi: 1.9
Tykkelse: 10 cm
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Oppblåsbare liggeunderlag

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!