Älgen Rainset + Borås Kid's Boot - ID: algen_boras

UrbergÄlgen Rainset + Borås Kid's Boot

Størrelseguide Mer info

Mer om Älgen Rainset + Borås Kid's Boot fra Urberg

Älgen Rainset + Borås Kid's Boot er en rimelig pakke som holder barna tørre på regnfylte dager. Älgen Rainset fra Urberg er et fargerikt regnsett for barn med et morsomt elgmotiv. Både jakken og buksene har en ledig passform for at barnet skal kunne ha på seg en tykkere genser og bukser under. Alle de kritiske sømmene er sveiset og nederst på buksen finnes en strikk som kan justeres for å forhindre at buksene glir opp under lek og moro. Materiale: PU 100 % polyester
Egenskaper for Älgen Rainset:
Glidelås nederst på beinet: Nei
Sveisede sømmer: Ja
Fôr: Nei
Membran: Nei
Hovedmateriale: PU/Polyuretan
Fôr: Ufôrede
Hette: Avtakbar
Antall lommer: 0 stk
Stretch: Nei
Justerbar midje: Ja
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Bukseseler: Ja

Borås Kid's Boot fra Urberg er flotte og rimelige gummistøvler for barn. Med grovmønstret såle, sveisede sømmer og reflekser holder barnet seg tørt under lek og skøyerstreker selv i ruskete vær.

Egenskaper for Borås Kid's Boot:
Winter Foret: Nei
Skafthøyde: 19 cm
Kan utstyres med pigger: Nei
Snøring: Nei
Vekt per støvel: 382 g
Reflekser: Ja

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Regnsett

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!