Backpack Raincover M - ID: PL10478

Julefest
20% - KODE

UrbergBackpack Raincover M

Mer info

Mer om Backpack Raincover M fra Urberg

Backpack Raincover M fra Urberg er et lett og smidig overtrekk som beskytter ryggsekken din på regnfulle dager. Reflekterende trykk som øker synligheten og sikkerheten når du beveger deg ute i mørket.
Passer til ryggsekker på 35–55 liter.
Materiale: polyester
Egenskaper for Backpack Raincover M:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Vekt: 90 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Ryggsekkstilbehør

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!