Bergen Men's Low Boot - ID: A040159

UrbergBergen Men's Low Boot

Størrelseguide Mer info

Mer om Bergen Men's Low Boot fra Urberg

Bergen Men's Low Boot fra Urberg er komfortable gummistøvler for herrer. Materiale: gummi med fôr i en myk blanding av polyester og bomull.
Egenskaper for Bergen Men's Low Boot:
Winter Foret: Nei
Removable insole: Ja
Skafthøyde: 15 cm
Snøring: Nei
Vekt per støvel: 630 g
Reflekser: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Gummistøvler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!