Bergen Men's Low Boot - ID: A040159

Billigkroken
20% ekstra - KODE

UrbergBergen Men's Low Boot

Størrelseguide Mer info

Mer om Bergen Men's Low Boot fra Urberg

Bergen Men's Low Boot fra Urberg er komfortable gummistøvler for herrer.
Materiale: gummi med fôr i en myk blanding av polyester og bomull.
Egenskaper for Bergen Men's Low Boot:
Winter Foret: Nei
Removable insole: Ja
Skafthøyde: Lav
Skafthøyde: 15 cm
Snøring: Nei
Vekt per støvel: 630 g
Reflekser: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Gummistøvler

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!