Gjør outdoor-garderoben komplett - 15% rabatt på utvalgte merker!*    Angi koden: BRANDS

Bjorli Bamboo Set Kids - ID: PL11035

UrbergBjorli Bamboo Set Kids

Mer info

Mer om Bjorli Bamboo Set Kids fra Urberg

Urberg Bjorli Bomboo Set Kids er et behagelig sett med genser og bukse til barn i mykt og svalt materiale. Både genseren og buksen føles behagelig mot huden, og er det perfekte underlagssettet som holder barna varme gjennom hele dagen. Kan brukes både separat og som et sett. Elastisk midje på buksen. Materiale: 95% viskose, 5% elastan.
Egenskaper for Bjorli Bamboo Set Kids:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Materiale:
Glidelås: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Buksesmekk: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Ull- & Superundertøy Sett

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!