Bjorli Bamboo Top Men's - ID: PL11031

UrbergBjorli Bamboo Top Men's

Størrelseguide Mer info

Mer om Bjorli Bamboo Top Men's fra Urberg

Bjorli Bamboo Top Men's fra Urberg er en myk og behagelig underlagsgenser for menn. Genseren er laget i materialer som puster, regulerer kroppstemperaturen og den føles lun og deilig mot huden. Perfekt og lett underlag til alle ulike turer. Materiale: 95% viskose, 5% elastan.
Egenskaper for Bjorli Bamboo Top Men's:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Materiale:
Glidelås: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Overdeler

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!