Bjorli Bamboo Top Women's - ID: PL11032

UrbergBjorli Bamboo Top Women's

Størrelseguide Mer info

Mer om Bjorli Bamboo Top Women's fra Urberg

Urberg Bjorli Bamboo Top Women’s er en lett og myk underlagstrøye som puster og regulerer kroppstemperaturen. Den er laget av materialer som gjør at den føles lun og deilig mot huden. Perfekt og lett underlagt til alle ulike turer.
Materiale: 95% viskose, 5% elastan.
Egenskaper for Bjorli Bamboo Top Women's:
Materiale: Viskose
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Glidelås: Nei
Mansjetter med tommelhull: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Overdeler

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!