Borås Kid's Boot - ID: A031919

UrbergBorås Kid's Boot

Størrelseguide Mer info

Mer om Borås Kid's Boot fra Urberg

Borås Kid's Boot fra Urberg er flotte og rimelige gummistøvler for barn. Med grovmønstret såle, sveisede sømmer og reflekser holder barnet seg tørt under lek og skøyerstreker selv i ruskete vær. URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Borås Kid's Boot:
Winter Foret: Nei
Skafthøyde: 19 cm
Kan utstyres med pigger: Nei
Snøring: Nei
Vekt per støvel: 382 g
Reflekser: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer rimelige, slitesterke og jordnære produkter av god kvalitet. Urberg er tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Gummistøvler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!