Borås Kid's Boot - ID: A031919

UrbergBorås Kid's Boot

Størrelseguide Mer info

Mer om Borås Kid's Boot fra Urberg

Borås Kid's Boot fra Urberg er flotte og rimelige gummistøvler for barn. Med grovmønstret såle, sveisede sømmer og reflekser holder barnet seg tørt under lek og skøyerstreker selv i ruskete vær. URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Borås Kid's Boot:
Winter Foret: Nei
Skafthøyde: 19 cm
Snøring: Nei
Vekt per støvel: 382 g
Reflekser: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Gummistøvler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!