Business Backpack 27 L - ID: PL10393

40% - KODE

UrbergBusiness Backpack 27 L

Mer info

Mer om Business Backpack 27 L fra Urberg

Business Backpack 27 L fra Urberg er en slitesterk ryggsekk med rulletopp for hverdagsbruk. Rulletoppen kan lukkes på to forskjellige måter og beskytter oppakningen din mot regn. Innvendig finnes det et polstret rom til laptopen din, og på utsiden er det en mindre lomme der du kan organisere småtingene dine.
Materiale: 600D polyester med belegg
Egenskaper for Business Backpack 27 L:
Kjønn: Unisex
Fits laptop/tablet size: 15 "
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Pakkevolum: 27 L
Vekt: 800 g
Yttermål cirka (b x d x h): 46x33x18 cm
Avtakbart hoftebelte: Nei
Justerbar rygglengde: Nei
Toppåpning: Rulletopp
Laptoplomme: Ja
Organizer: Ja
Integrert regntrekk: Nei
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Hverdagsryggsekker

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!