Classic Outdoor Pan 58 - ID: A027966

UrbergClassic Outdoor Pan 58

Mer info

Mer om Classic Outdoor Pan 58 fra Urberg

Med den klassiske stekehellen Classic Outdoor Pan 58 fra Urberg blir matlaging utendørs morsommere! Sett stekehellen over bålet eller ta av de avtakbare beina og sett den på en gassbrenner. Smør pannen med matolje eller fett både ved matlaging og for vedlikehold. 58 cm i diameter og 4 cm dyp. Fungerer bra med Urberg Gas Bugner.
Egenskaper for Classic Outdoor Pan 58:
Vekt: 6900 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra, kan lade batteriene og skaper fellesskap. Mange av oss har sikkert varme minner fra et leirbål med grillede pølser og marshmallows. Friluftsliv kan være alt fra en oppfriskende tur i parken til det store eventyret. Naturopplevelsen begynner så snart du trer utenfor døren. Vi i Urberg ønsker å levere godt utstyr som passer til akkurat dine opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære og rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Gryter & Stekepanner

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!