Compact Towel 60x120 cm - ID: A026829

UrbergCompact Towel 60x120 cm

Mer info

Mer om Compact Towel 60x120 cm fra Urberg

Compact Towel 60x120 cm fra Urberg er det perfekte håndkle å ta med på eventyr og reiser! Det er utrolig kompakt og veier seks ganger mindre enn et vanlig håndkle. Den har rask absorpsjonsevne og tørker fire ganger raskere enn et bomullshåndkle. Kommer i en praktisk oppbevaringspose som er delvis av mesh.
Materiale: 85% polyester, 15% polyamid

URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG®  tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Egenskaper for Compact Towel 60x120 cm:
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Mål cirka (l x b): 60x120 cm
Pakkmål ca: 17,5x8,5 cm
Vekt: 160 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!