Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Compact Towel 60x120 cm - ID: PL10876

Julefest
20% - KODE

UrbergCompact Towel 60x120 cm

Mer info

Mer om Compact Towel 60x120 cm fra Urberg

Compact Towel 60x120 cm fra Urberg er det perfekte håndkleet for å bære på eventyr og tur! Den er utrolig kompakt og veier seks ganger mindre enn hva et vanlig håndkle gjør. Den har rask absorberingsevne og tørker fire ganger raskere enn bomullshåndkleet. Leveres i en praktisk oppbevaringspose som delvis er av mesh.
Materiale: 85 % polyester, 15 % polyamid
Egenskaper for Compact Towel 60x120 cm:
Laget i: Kina
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Mål cirka (l x b): 60 x 120 cm
Pakkmål ca: 17,5 x 8,5 cm
Vekt: 160 g
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!