Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Compression Bag S - ID: PL11604

Julefest
20% - KODE

UrbergCompression Bag S

Mer info

Mer om Compression Bag S fra Urberg

Compression Bag S fra Urberg er en kompresjonspose til soveposen eller annet utstyr. Pakningsposen er laget av slitesterk polyester og har vannavvisende impregnering på overflaten.
  • Materiale: polyester rhombus 200D
  • Vannsøyle: 2000 mm
  • Reach Rudolf C0 impregnering
Egenskaper for Compression Bag S:
Antall rom: 1 st
Bærekraft: 1%ForthePlanet
Laget i: Bangladesh
Vanntett: Nei
Dimensjon Lengde x Bredde x Tykkelse: 210 x 420 mm
Pakkevolum: 11 L
Vekt: 108 g
Kompresjon: Ja
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære.

Mer fra Urberg

Vis alle Pakkeposer & Pakke Kuber

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetting til en kjent miljøvernorganisasjon. Så, når du velger en produkt fra URBERG® tar du et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet. Les mer om 1% for the Planet
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!