Davik Padded Jacket Men's - ID: PL10796

15% - KODE

UrbergDavik Padded Jacket Men's

Størrelseguide Mer info

Mer om Davik Padded Jacket Men's fra Urberg

Davik Padded Jacket Men's fra Urberg er en lett polstret herrejakke som er fylt med Thermolite som, til tross for sin lave vekt, varmer komfortabelt på kalde dager. Jakken har en fast hette, to sidelommer med glidelås og elastisk kantbånd med Urberg-logoen rundt ermeenden, hetten og nederkanten. Det er også en logo på skulderen.
Materiale: 100 % polyester
Fyll: Thermolite 100 % polyester
Egenskaper for Davik Padded Jacket Men's:
Vanntett: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Hette: Fast
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Nei
Fyll: Syntetisk
Vi i Skandinavia har en lang tradisjon med friluftsliv. De fleste av oss har fått være med foreldrene våre, allerede som små barn. Vi synes det er viktig å føre denne tradisjonen videre til neste generasjon. Å være ute i naturen og få frisk luft gjør at vi føler oss bra og det er et sted der det er tillatt å bare kan være. Vi omgås på samme vilkår og alle kan være med, både gammel og ung. Urberg® leverer utstyr og klær som passer hele familiens opplevelser i naturen. Produktene våre står for et bærekraftig friluftsliv med skandinavisk mentalitet, som innebærer slitesterke, jordnære. Det betyr rimelige produkter av god kvalitet. Urberg er også tilknyttet 1% for the Planet.

Mer fra Urberg

Vis alle Mellomlagsjakker

  • Miljø og etikk

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!